​Badeværelse

Nyt badeværelse? Lad Ahlstrøm Murerfirma stå for opgaven

Ahlstrøm Murerfirma har gennem årene renoveret et væld af badeværelser, og derfor har vi også ekspertisen til at skaffe dig det badeværelse, du går og drømmer om.

Vi forener æstetik og funktionalitet i en professionel løsning med vægt på det gode håndværk, så du får et nyt badeværelse til de næste årtier.

Hovedentreprise

​Grundet vores store erfaring er vi i stand til både at yde kompetent rådgivning samt koordinere og planlægge hele byggeriet eller renoveringen af et nyt badeværelse.

Vi er derfor et oplagt valg, når du skal vælge, hvem der skal stå for hovedentreprisen. Sammen med vores kompetente samarbejdspartnere sørger vi for et kvalitetsbyggeri, og du behøver kun at ringe til ét firma, hvis du har løbende tilpasninger, som skal inddrages i et nyt badeværelse. 

Vi tilbyder også hellere end gerne vores kompetencer som underentreprenør.​

Nyt badeværelse til tiden

​Det er svært at undvære badeværelset i ret lang tid. Det ved vi, og derfor kan du være sikker på, at vi sørger for, at et nyt badeværelse står klar til den aftalte tid og i aftalte kvalitet. Så ved du præcis, hvornår det igen er klar til brug.

Derudover lægger vi stor vægt på at rydde ordentligt op efter os. Vi behandler folks hjem med respekt, hvilket også betyder, at når vores arbejde er udført, så ser det pænt og ordentligt ud, når vi forlader byggepladsen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse. Se også billeder af badeværelser vi har lavet her.​

Kontakt firmaet

Enebærparken 142, 6000 Kolding

Tlf.: 27 58 51 38

Om Ahlstrøm Murerfirma

Høj kvalitet og god service er nøgleordene hos Ahlstrøm Murerfirma. For os er kunden altid i fokus, og vi står altid klar med rådgivning igennem hele processen - fra start til slut.