​Facaderenovering

Lad din murer i Kolding stå for en professionel facaderenovering

Facaden er det første, man ser, når man kommer hen til eller går forbi et hus, og det er altså det, der danner baggrund for førstehåndsindtrykket.

Har facaden på dit hus set bedre dage, så kontakt Ahlstrøm Murerfirma, og lad os stå for en professionel og holdbar facaderenovering.

Vi bruger bla. Alfix og wedi produkter, som har alt til din facade renovering, eller til dit badeværelse. Her er det kun fantasien, som sætter grænser

Facadeisolering

​I forbindelse med facaderenovering kan vi også tilbyde facadeisolering og netpudsning.​

Udover det æstetisk flotte resultat vil det også have stor betydning for dine varmeudgifter fremover.

Facadeisoleringen giver din bolig langt bedre forudsætninger for at holde på varmen og sikre et ordentligt indeklima, alt imens du bruger mindre varme på det.

Vandskuring

​Trænger facaden til en opfriskning, kan du få et hus, som på det nærmeste ser helt nyt ud, hvis du får vandskuret facaden.

Vandskuring kan udføres i alle farver, så du kan få præcis det ydre på dit hus, du ønsker dig, og som passer ind i omgivelserne.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på facaderenovering, er du altid velkommen til at kontakte os.​

Kontakt firmaet

Enebærparken 142, 6000 Kolding

Tlf.: 27 58 51 38

Om Ahlstrøm Murerfirma

Høj kvalitet og god service er nøgleordene hos Ahlstrøm Murerfirma. For os er kunden altid i fokus, og vi står altid klar med rådgivning igennem hele processen - fra start til slut.