Renovering

Hos Ahlstrøm Murerfirma i Kolding har vi specialiseret os i renovering af alle former for murerarbejde – lige fra små reparationer til totalrenovering af badeværelser m.v.

Med andre ord er ingen opgaver for store eller små til os, og efter mange år i branchen tør vi godt love et resultat i topkvalitet.

Forsikringsskader

​Har storm, vand eller andre forhold ødelagt murværk, fliser eller tegltag, så har du givetvis brug for et professionelt murerfirma til at udbedre forsikringsskaderne.

Vi har et godt samarbejde med forsikringsselskaberne, og vi kan sørge for, at din mur, dit køkken, dit tag, eller hvad der måtte have taget skade, bliver så godt som nyt igen.

Uforpligtende tilbud på renovering

​Går du og overvejer, om det er nu, du skal have foretaget den renovering, som du gennem lang tid har ønsket dig, så kontakt os med det samme.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt, så du kan beslutte dig for, om det er nu eller måske næste år, det skal udføres. Vi yder også gerne råd og vejledning, hvis du ønsker det.

Se billeder af en renoveringsopgave her.​

Kontakt firmaet

Enebærparken 142, 6000 Kolding

Tlf.: 27 58 51 38

Om Ahlstrøm Murerfirma

Høj kvalitet og god service er nøgleordene hos Ahlstrøm Murerfirma. For os er kunden altid i fokus, og vi står altid klar med rådgivning igennem hele processen - fra start til slut.