Tilbygning & nybygning I Kolding

Skal din bil have tag over hovedet med en garage, eller vil du gerne have en udestue, hvorfra du i ro og mag kan nyde de stille sommeraftener med at kigge ud på haven?

Hos Ahlstrøm Murerfirma udfører vi alt inden for nybyggeri og tilbygninger i Kolding og omegn højeste kvalitet.

Stort som småt

​Vi har mange privatkunder, og behovet for enten nybyggeri eller tilbygninger er vidt forskellige. Det kan være alt fra en lille havestue til et nyt sommerhus eller parcelhus.

Hos os er ingen opgaver for store eller små, og uanset opgavens art og omfang leverer vi altid samme høje kvalitet og gode service til alle kunder.​

Vælg entreprisen til nybyg eller tilbyg

​Ved de fleste tilbygninger og ved stort set alle nybyggerier er der brug for flere håndværksfag i byggeprocessen, hvilket stiller krav til en stærk styring af byggeriet.

Vi har stor erfaring med at stå for hovedentreprisen på alle typer nybyggeri og diverse tilbygninger med stor kundetilfredshed til følge. Vi sikrer en glidende byggeproces, som gør, at din havestue, dit hus, eller hvad opgaven måtte være, står færdig til aftalt tid, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din tilbygning eller dit nybyggeri.

Kontakt firmaet

Enebærparken 142, 6000 Kolding

Tlf.: 27 58 51 38

Om Ahlstrøm Murerfirma

Høj kvalitet og god service er nøgleordene hos Ahlstrøm Murerfirma. For os er kunden altid i fokus, og vi står altid klar med rådgivning igennem hele processen - fra start til slut.